انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد انفجار در یک کلانتری در مشهد| ۳ نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش بیمارستانی آماده خدمت رسانی در روز عید سعید فطر  (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا در خصوص شگرد کلاهبرداران سایبری در تعطیلات نوروز اهمیت آگاهی از اختلالات خون‌ریزی‌دهنده در زنان و دختران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۰ درجه می‌رسد انجام ۵۴۴ مورد بازرسی در حوزه غذاودارو در قالب طرح سلامت نوروزی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تولد ۱۰۱ نوزاد در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ افزایش ۱۲ درصدی پرواز‌های فرودگاه‌ بین‌المللی مشهد تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌ها از امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تعداد کشته شدگان در زلزله میانمار به یک هزار و ۶۴۴ تن رسید افزایش تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی به ۵۵۰ نفر (۹ فروردین ۱۴۰۴) اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات قانون جدید ارث مادر به فرزندان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان تکذیب شد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات نوروزی در خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیکرون کرونا نیست! | نگاهی به واکنش‌ها به صحبت وزیر آموزش وپرورش

  • کد خبر: ۹۸۲۵۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
امیکرون کرونا نیست! | نگاهی به واکنش‌ها به صحبت وزیر آموزش وپرورش
در ظاهر داستان بازگشایی مدارس و البته گیر و گور فراوانی که با کرونا پیدا کرد و در همه این مدت حرف‌های متناقض درباره آن فراوان به گوش رسید، فعلا رو به اتمام نیست و حالا این صحبت‌های تازه وزیر آموزش وپرورش است که واکنش‌های منفی زیادی در پی داشته است.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ شاید آن چیزی که بیشتر از خود سویه امیکرون هولناک باشد، ماندن میان دوراهی و حتی چندراهی‌هایی است که فضای مملو از اطلاعات و اخبار و حواشی پیرامون این موضوع برایمان می‌سازد. شبکه‌های اجتماعی را که کنترل می‌کنیم، پر است از خبر‌ها و نقل قول‌هایی که در این باره منتشر شده است.

توییتر را که کنترل می‌کنیم از هر چندتا توییت، یکی متعلق به امیکرون است و فردی که به آن مبتلا شده از تجربه خودش می‌گوید. برآیند همه آنچه در روز‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد، این است که بعد از یک وقفه و نفس گیری کوتاه، دوباره باید حسابی مواظب خودمان باشیم تا گزک دست این سویه جدید ندهیم.

حالا دوباره تأکید روی تزریق واکسن و استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی است و اتفاقا به نظر می‌رسد، چون خیلی‌ها سویه امیکرون را نسبت به دلتا می‌سنجند و معتقدند خطری ندارد، باید تلاش بیشتری برای درک دوباره این مفهوم از سوی عامه انجام داد. در چنین شرایطی آنچه می‌تواند اوضاع را بغرنج‌تر کند اظهارنظری است که بیشتر از اینکه مبتنی بر آمار و ارقام و داده‌های علمی باشد، مثل یک نظر شخصی است و بدتر اینکه همین اظهارنظر شخصی از زبان یکی از مسئولان مملکت بیان شود.

شاید بپرسید مگر چه خبر شده که باید خدمتتان عارض شویم؛ یوسف نوری، وزیر آموزش وپرورش، که اتفاقا تحصیلاتش در حوزه مدیریت گردشگری است، در صحبت‌های تازه خود گفته: «واقعیت این است که سویه امیکرون خطر آن چنانی ندارد و به صورت سرماخوردگی است.» او در ادامه هم بیان کرده: «در نتیجه انتظار ما این است که دوستان در حوزه‌های دیگر با توجه به ضرورت بازگشایی مدارس برای دانش آموزان این موضوع را بررسی و پیگیری کنند.»

در ظاهر داستان بازگشایی مدارس و البته گیر و گور فراوانی که با کرونا پیدا کرد و در همه این مدت حرف‌های متناقض درباره آن فراوان به گوش رسید، فعلا رو به اتمام نیست و حالا این صحبت‌های تازه وزیر آموزش وپرورش است که واکنش‌های منفی زیادی در پی داشته است. کاربران شبکه‌های اجتماعی دارند دوباره از امیکرون می‌گویند و تجربه‌های شخصی شان. کاربری نوشته است: «مادر همکارم به دلیل امیکرون دیروز فوت شد.» و دیگری گفته: «تو مدرسه ما از ۳۰۰ نفر حداقل ۱۰۰ نفر مریض شدن تازه بعضی‌ها بستری شدن.»

پیش از این کریمی فر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش، درباره جبران هزینه بستری دانش آموزان مبتلا به کرونا گفته بود به هر دانش آموزی که به کرونا مبتلا شود تا سقف ۱۰ میلیون تومان هزینه بستری به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود. صحبتی که باز هم انتقاد‌های فراوانی به آن شد. در مقابل، دکتر علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از این گفت که اظهارنظر آقای وزیر بسیار غیرعلمی و غیرحرفه‌ای است. او این تفکر وزیر آموزش و پرورش را بسیار خطرناک و غیرمتعهدانه می‌داند.
طبق آماری که ۱۵ بهمن منتشر شده است، ۱۹میلیون و ۲۳هزارو۵۴۰ نفر دز سوم واکسن خود را دریافت کرده اند و این یعنی ما همچنان در معرض خطر کرونا هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->